Прекрасен хуманитарен настан денес во Прилеп

Сподели го ова:Прекрасен хуманитарен настан денес во спортската сала во ООУ ,,Добре Јованоски”, во рамките на проектот ,,Отворете ги прозорците” а наменет за децата со посебни потреби!

Да се биде хуман и да се помогне навистина е многу важно! Малите работи може да значат многу за некого!Музиката и спортот навистина зближуваат! Благодарност до сите учесници, до сите ученици и наставници за вашиот ангажман во овој хуманитарен настан – истакна прилепскиот градоначалник Борче Јовчески.Сподели го ова:

Слични објави