МВР ги демантира информациите за киднапирање на деца кои беа пласирани во јавноста преку социјалните мрежи

Сподели го ова:МВР целосно ги демантира информациите кои беа пласирани во јавноста преку социјалните мрежи – за наводните киднапирања.

Нема ниту едно одземено дете, ниту било какви киднапери. Апелираме да не се шират дезинформации по социјалните мрежи кои имаат за цел да ги вознемират граѓаните. Полицијата е присутна насекаде и ја гарантира безбедноста на граѓаните, се наведува во соопштението од страна на МВР.Сподели го ова:

Слични објави