МОМЕНТАЛНО ГОРИ ВО ДОЛОТ ПОД КОНАЦИТЕ ОД МАНАСТИРОТ СВ. ИЛИЈА -МАРИОВО

Сподели го ова:
МОМЕНТАЛНО ГОРИ ВО ДОЛОТ КОЈ ШТО СЕ НАОЃА ПОД КОНАЦИТЕ ОД МАНАСТИРОТ “СВ. ИЛИЈА ПИСОКАЛ-МАРИОВО. АКО НЕКОЈ ИМА КОНТАКТ СО ОДГОВОРНИТЕ ОД МАНАСТИРОТ НЕКА ИМ ЈАВИ. ПОЖАРНАТА Е ВЕЌЕ Е ИЗВЕСТЕНА! СПОДЕЛУВАЈТЕ!. За нови детални информации, следете на STANICA.MKСподели го ова:

Слични објави