Млад човек почина од напад на дива свиња

Сподели го ова:


Млад човек вчера почина од напад на дива свиња. Станува збор за жител на селото Долни Дисан кој што починал вчера како резултат од повреди направени од дива свиња кон која што самиот пукал, а не успеал да ја погоди. Станува збор за Т. Т. (1971) од село Долни Дисан, при што откако пукајќи не ја погодил дивата свиња, таа го нападнала, при што лицето како резултат на големите повреди кои му ги направила уплашената дива свиња, тој починал на лице место.

Сподели го ова:

Слични објави