МИРИСА НА НОВО: Прилепската улица „Мукос“ си доби нов асфалт

Сподели го ова:
Подобрувањето на патната инфраструктура во општина Прилеп продолжи и денес. Рехабилитирана и асфалтирана беше улицата „Мукос“, а исто така континуирано се работи и на санирањето на ударните дупки и прокопи секаде каде што има потреба.

Триесетина години на овие улици кои што ќе ги рехабилитираме со нов асфалт не биле воопшто извршени никакви реконструктивни зафати.

Инвестирањето и подобрувањето на патната инфраструктура продолжува, нашите сограѓани го заслужуваат тоа!Сподели го ова:

Слични објави