|

Пинг – понг турнир во Прилеп, организиран од страна на Републичката комисија за спорт на УМС на ВМРО ДПМНЕ

Сподели го ова:Републичка комисија за спорт на УМС на ВМРО ДПМНЕ Ве поканува на турнирот во пинг-понг, кој ќе се одржи оваа сабота во Прилеп. Натпреварот ќе биде збогатен со пијалоци, како и забавна музичка програма подготвена од страна на DJ.

За најдобро пласираните на турнирот во пинг-понг ќе бидат обезбедени ваучери за летен одмор во вредност од 35 евра за првото, второто и третото место.

МЕСТО: Спортска сала до игротека Бамби.

ДАТУМ: НЕДЕЛА (09.07), 18:30 часот.Сподели го ова:

Слични објави