Мајка на дете јавно обвинува вештак од Прилеп, психолог од Битола и таткото на нејзиното дете, дека сите тие заедно “скоцкале наод” за нејзиното детенце

Сподели го ова:На социјалните мрежи кружи видео каде мајката на едно дете јавно обвинува вештак од Прилеп, психолог од Битола и таткото на нејзиното дете, дека сите тие заедно “скоцкале наод” за нејзиното детенце. Исто така, оваа мајка ја обвинува и маќеата на нејзиното дете, а воедно нагласува дека сите овие претходно наведени личности, направиле кривично дело “Кршење на личноста на дете”, бидејќи како што истакнува оваа мајка, сите тие заедно напишале дека нејзиното дете не е со нормален раст и развој. Во прилог Ви ја пренесуваме целосната објава од мајката на детето:

“Психолог од Битола, жена, сопствениот татко и маќеата скоцкале наод за моето дете каде пишува страшни лаги, заедно со вештак од Прилеп. Направено е кривично дело Кршење на личноста на дете. Споделувајте го видеото. Слободно. Да види и психологот и вештакот дека врз здраво дете извршија ЕКСПЕРИМЕНТ каде напишале дека не е со нормален раст и развој. Се со цел од користољубие и штета на моето девојче и мене, за да ми се одземи старателството на база на лаги, невистини и повредување на личноста на едно женско дете. ЈАНА ТИ СИ ПАМЕТНА И УБАВА. Многу попаметна од сите возрасни запамет”-стои во објавата на мајката од Битола.Сподели го ова:

Слични објави