Континуирано се обновува ООУ “Климент Охридски” – Прилеп

Сподели го ова:Континуирано се обновува ООУ “Климент Охридски” – Прилеп, при што секој дел од ова училиште добива еден целосен нов – модерен изглед. Она што е најново направено во ова училиште се обележаните кабинети, ходници, подови, ѕидови и што ли уште не!

Тоа што беше изминатите 60 год сметилиште и отпад,го направивме наредните 60 год да биде радост на секој ученик што ќе се школува тука…

Зборовите се зборови,објаснувањата се објаснувања,ветувањата се ветувања,а само исполнувањето е реалност.

Покровител:

Локална самоуправа на чело со градоначалникот на општина Прилеп” – истакнаа од ова основно училиште.Сподели го ова:

Слични објави