ИСКОРИСТЕТЕ ГО МАКСИМАЛНО: Ни претстои уште еден продолжен викенд

Сподели го ова:Имено, после продолжениот викенд за време на велигденските празници, пред нас е уште еден продолжен викенд бидејќи на овој 21 април – петок, се празнува Рамазан Бајрам, па како резултат на тоа овој петок е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Веднаш потоа, последниот викенд од овој месец исто така ќе биде продолжен, бидејќи веќе во понеделник е неработен ден – 1 Мај денот на трудот!Сподели го ова:

Слични објави