ПРИСТИГНАЛА И ПОЛИЦИЈА, И БРЗА ПОМОШ: Физички напад во прилепска кафана

Сподели го ова:Врз основа на информациите кои што голем број на наши сограѓани ги испратија до нашиот информативен портал, вчера околу 22 часот во прилепски ресторан, две лица нападнале млад прилепчанец.

Веднаш после нападот пристигнала полиција и брза помош која што повредениот прилепчанец веднаш го пренесла во градската болница во Прилеп.

За дополнителни информации, следете ги следните наши објави на СТАНИЦА.МКСподели го ова:

Слични објави