Комуналец го оспособува и ќе го стави во функција езерцето со фонтани во нас. Точила

Сподели го ова:После долги години, ,,Комуналец”, го оспособува и ќе го стави во функција езерцето со фонтани во населбата Точила.

Од оперативната служба велат дека оштетувањата се големи, како од човечки фактор така и од временските услови, и дека рехабилитацијата ќе потрае една недела.

Како и да е, очигледно е дека за неколку денови, нашите сограѓани кои живеат но населба Точила, ќе можат да уживаат во убавото езерце со фонтани, кое беше вистинска летна атракција.Сподели го ова:

Слични објави