Каде ќе се појави дефект-прилепски водовод веднаш ќе го санира-ЕВЕ КАДЕ ДЕНЕСКА ЌЕ ИМА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ЗАРАДИ САНАЦИЈА НА ДЕФЕКТИ

Сподели го ова:
Водоснабдувањето на ден 24.03.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 305л/с, од кои 255л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 50л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– н.м. Мажучиште 
– Коста Абрашевиќ
– ГемиџискаСподели го ова:

Слични објави