Зоран Пилоски и неговата FAN PRODUCTION-создаваат видео уметност која останува за генерации

Сподели го ова:
Иако има повеќе од две години откако настапи короната, видео продукциите се соочија со речиси привидно привремено запирање на работниот процес заради настанатата ситуација, меѓутоа ваквата констатација не важи за “Fan Production by Зоран Пилоски”. Имено, неговата “Fan Production” како една од најдобрите видео продукции во цела наша земја-а и пошироко, последниве периоди освен што беше ангажирана за фамилијарните средби и веселби, исто така беше ангажирана и за голем број на ТВ проекти како што беа: ТВ музички формат “Време е за балада со Гоце Балада”, изработката на голем број на музички видео записи за голем број на естрадни уметници, ангажирање на нивниот тим за снимањето на “Манџа”-кулинарското шоу кое се емитува на Канал 5 ТВ, шоу кое ги освои симпатиите на тв гледачите од целата наша земја. Доколку имате потреба за снимање на Вашата фамилијарна веселба, може слободно да повелите во студиото на “Fan Production by Зоран Пилоски”, или да ги побарате на телефонскиот број 070-371-977. И за на крај ќе Ве поздравиме со познатата изрека од Цацко од К-15 која преку видео порака ја кажа за “Fan Production by Зоран Пилоски” а тоа е дека: “Сите слободно одете во “Fan Production кај Зоран Пилата”, бидејќи Зоран Пилата најубаво ќе ве пресече”….Сподели го ова:

Слични објави