Известување до верниците од “Стара црква” – Прилеп

Сподели го ова:Прилепскиот црковен храм св. Благовештение, упати известување до прилепските верници во кое се вели:

Во понеделник на 12.02.2024 г., Свети Три Светители, ќе се Богослужи Света Архиерејска Литургија во нашиот храм, за патрониот празник на бакалскиот еснав од Прилеп. Нека ни е за многу години.Сподели го ова:

Слични објави