|

СУДБИНА: Само три месеци после смртта на Ферус, почина и неговиот син

Сподели го ова:Жалосно, што ти е судбина! После неполни три месеци од смртта на кралот на ромската музика Ферус Мустафов, почина неговиот син саксофонистот Илми Мустафов.

Талентираниот Илми почина вчера на 15 август по кратко боледување. Неговата смрт, ги остави во неверување неговите роднини, пријатели, како и неговите колеги кои постојано се опростуваат од нивниот колега на социјалните мрежи.Сподели го ова:

Слични објави