ИСЧЕЗНА ПРИЛЕПЧАНЕЦОТ ИЛЕ ЧАВЛЕ: Заминал кон Трескавец и не се вратил

Сподели го ова:

На социјалните мрежи, кружи објава од лице кое го бара својот сопствен чичко. Станува збор за Иле Чавле, при што внукот во неговата објава појаснува дека Иле е исчезнат на 28.08.2023 година, кога се упатил кон манастирот Трескавец.

Во објавата Менде пишува: ДРАГИ РОДНИНИ И ПРИЈАТЕЛИ ВЕ ИЗВЕСТУВАМ ДЕКА МОЈОТ ЧИЧКО ИЛЕ ЧАВЛЕ Е ИСЧЕЗНАТ ЗАМИНАТ ВО ПОНЕДЕЛНИКОТ САБАЉЕ НА МАНАСТИРОТ ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА ТРЕСКАВЕЦ ВО ВАРОШ И ПОЌЕ НИШТО НЕ СЕ ЗНАЈ ЗА НЕГО АКО НЕКОЈ НЕШТО РАЗБЕРИ МОЖИ ДА СЕ ЈАВИ МОБ 070 82 84 86 И 077 647 606 077 647 607 – пишува Менде во неговата објава.Сподели го ова:

Слични објави