И оваа година – „Палачинкијада“ во Прилеп

Сподели го ова:Во петок на 09.06.2023 година со почеток од 18:00 часот, на камената бина на плоштадот „Александрија“, крајот на учебната година ќе се одбележи со манифестацијата „Палачинкијада“.

Ќе се дружиме со „Биби“, ќе се забавуваме и ќе јадиме палачинки.

На најдобрите ученици од основните и средните училишта од општина Прилеп ќе им бидат доделени пофалници.

Ве очекуваме!Сподели го ова:

Слични објави