Реки од народ вечерва во Прилеп ја пречекаа Гордана Силјановска-Давкова

Сподели го ова:Вечерва во Прилеп реки од народ ја пречекаа проф.д-р Гордана Силјановска-Давкова каде имаше огромен број на членови, симпатизери и поддржувачи на политиките на ВМРО-ДПМНЕ кои остварија средба со кандидатот за претседател на Република Македонија, проф.д-р Гордана Силјановска-Давкова, пред општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Прилеп.

Граѓаните гледаат дека со овие луѓе ни нема спас! По 30 години самостојна и независна Македонија, дојде време и ние да покажеме дека сме суштества коишто знаат да креираат политика, да внесат интелигенција, знаење, креација, нова енергија. Никогаш не го заборавам Ченто и неговата судбина. Кога требаше да донесам одлука, тој ми беше во глава, како и писмото на Узунов до неговата мајка” – истакна проф.д-р Гордана Силјановска-Давкова.Сподели го ова:

Слични објави