И да врне и да вее Градоначалникот Јовчески секогаш е помеѓу прилепчани

Сподели го ова:Можно е да е слика од 5 луѓе и луѓе што стојат

И да врне и да вее, Градоначалникот Јовчески секогаш е помеѓу прилепчани Така беше и денес. Имено, прилепскиот градоначалник Борче Јовчески денеска беше на Градскиот стадион во Прилеп каде со особено внимание го следеше фудбалскиот натпревар помеѓу прилепска “Победа” и ФК “Беласица”. Како што истакна Јовчески, ФК “Победа” е “гордоста прилепска”, и дека со неговото присуство на овој натпревар дава поддршка на прилепскиот фудбалски клуб за влез во прва лига!

Можно е да е слика од 5 луѓе и луѓе што стојат
Можно е да е слика од 3 луѓе и надвор

⚪Сподели го ова:

Слични објави