ВНИМАНИЕ: Водата во овие прилепски места не е за пиење

Сподели го ова:Општина Прилеп ги известува граѓаните дека водата од мерното место локален водоснабдителен систем  Ореовец – јавна чешма сред село – водоводна мрежа, л.в.с. Плетвар – јавна чешма – водоводна мрежа и Плетвар – крајпатна чешма Че – водоводна мрежа не одговара за употреба –Сподели го ова:

Слични објави