Градоначалникот Јовчески со своето присуство даде поддршка на денешниот хуманитарен хепенинг

Сподели го ова:Денеска, од 19 часот пред градскиот саат во центарот на Прилеп, започна хуманитарниот хепенинг во организација на еснафот на бербери, фризери и козметичари од Прилеп. Прилепчани денеска имаа можност да уживаат во убава музика, а истовремено да се потстрижат, нашминкаат, како и да се исфенираат, а собраните средства-како што најавија од еснафот на бербери, фризери и козметичари од Прилеп, ќе бидат наменети за помош на семејствата чии домови изгopeа од удap на гpoм.

Поддршка на овој хуманитарен настан со своето присуство даде и прилепскиот градоначалник Јовчески и неговиот тим, кои што денеска беа помеѓу присутните на овој хуманитарен настан.Сподели го ова:

Слични објави