ГОЛЕМ БРОЈ НА ПРИЛЕПЧАНЧИЊА ДЕНЕСКА ЌЕ УЖИВААТ ВО КОНЦЕРТОТ НА “ДАЈТЕ МУЗИКА”

Сподели го ова:Веднаш после спектакуларниот концерт на Детскиот музички фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA” кој се случи во неделата на финалната вечер од Фестивалот на пивото “PRILEP BEER WEEKEND” каде публиката од цела Македонија уживаше во детските музички хитови на Веселите Ѕвончиња, за најмладите од Прилеп ќе се случи уште еден музички спектакл во градот под Марковите Кули. Имено, другарчињата од СТАРО МАЛО ќе бидат гости на “Евро Гол – Македонија Куп” денеска на 08.09.2023 година на Могилата на непобедените во Прилеп со почеток од 20h, каде познатите тв ликови ќе настапат пред прилепската публика.

Бидете и вие дел од оваа прекрасна дружба организирана од “Евро Гол – Македонија Куп”.Сподели го ова:

Слични објави