ГАЛЕРИЈА: Прилепчани преку своето масовно присуство пред камената бина искрено од срце навиваа за МАКЕДОНИЈА

Сподели го ова:
Прилепчани преку своето масовно присуство пред камената бина искрено од срце навиваа за МАКЕДОНИЈА. Без разлика на резултатот, може да се заклучи дека вечерва македонските фудбалски херои испишаа историја, а прилепчани уште еднаш потврдија дека се одличен навивачки тим, кој што секогаш гордо и достоинствено го поддржува македонскиот спорт. Каква беше атмосферата вечерва пред камената бина во Прилеп, погледнете преку галеријата на слики, кои Ви ја прикажуваме во прилог:

Можно е да е слика од 2 луѓе, луѓе што стојат, оган, надвор и толпа
Нема опис за фотографијата.
Можно е да е слика од 1 лице, стоење, оган, надвор и толпа
Можно е да е слика од 9 луѓе и луѓе што стојат
Можно е да е слика од 6 луѓе, луѓе што стојат и надвор
Можно е да е слика од 4 луѓе, луѓе што стојат и надворСподели го ова:

Слични објави