Сергеј Варошлија: Бев киднапиран и ме држеа повеќе од еден саат, бев смирен ама не беше пријатно

Сподели го ова:Сергеј Варошлија бил киднапиран, а оваа вест ја потврди самиот тој во емисијата кај јутуберот Лазаров.

Бев киднапиран на сред Рузвелтова, бев киднапиран и ме држеа повеќе од еден саат – бев смирен ама не беше пријатно...

-Ме однесоа накај Арачиново – а потоа се дозна и кој го стори тоа – истакна Варошлија.

Целата емисија, може да ја погледнете на јутуб каналот на Стефан Лазаров.Сподели го ова:

Слични објави