(фото) Спортското игралиште во ООУ Климент Охридски во Прилеп, доби нов изглед

Сподели го ова:ООУ Климент Охридски – Прилеп постои веќе 60 години, и се грижи за континуирано одржување на квалитетен образовен систем. Она што е ново во ова училиште, е тоа што спортското училишно игралиште си доби нов изглед.

Конечно реализиран новиот изглед на спортското игралиште..

Се што е е заслужно во македонскиот спорт е пренесено во нашето игралиште преку слика” – истакнуваат од училиштето.

Нека ова училиште продолжи да гради здрава иднина со принципите на општеството кои го надополнуваат не само ученичкото портфолио, туку и портфолиото на самото училиште.Сподели го ова:

Слични објави