(фото) Мицкоски и Проданоски вечерва заедно на “Prilep Beer Weekend”

Сподели го ова:Вечерва, “Prilep Beer Weekend”, го посетија претседателот на ВМРО -ДПМНЕ Христијан Мицкоски, како и претседателот на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп – Дејан Проданоски. Исто така, друштво им прават прилепскиот градоначалник Борче Јовчески, како и потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски.Сподели го ова:

Слични објави