ЈАНЕ ЧЕНТО ПОРАЧУВА: Доаѓа денот кога оние на кои им е сеедно ќе се вклучат во борбата

Сподели го ова:Голем број на граѓани постојано му даваат поддршка на Јане Ченто, со надеж за негово што побрзо ослободување. Токму нив, Јане Ченто преку социјалните мрежи им порача: Доаѓа денот кога оние на кои им е сеедно ќе се вклучат во борбата – порача Ченто.

По настаните во Собранието на 27-ми април, откако беше притворен и затворен, Јане Ченто оваа година за прв пат излезе на слобода – меѓутоа само на слободен викенд. Јане Ченто сега во Штип ја отслужува затворската казна.

Голем дел од граѓаните се надеваат на негово што побрзо ослободување.Сподели го ова:

Слични објави