(фото) Човечкиот живот нема цена!

Сподели го ова:Денеска сите ние живееме во еднo чудно време, напнати од технолошката совршеност, како роботи на “готовс”. Во денешни услови, повеќето од нас се трудат да изгледаат совршено, меѓутоа токму во таа совршеност можете да се изгубите самите себе!

Затоа внимавајте, не се нервирајте, работете умерено и само колку што треба! Не бидете робови на времето и технологијата! Запомнете:

Нека не ве фаќа криза – животот нема реприза!

Овој живот нема ниту прва, ниту втора сменаЧовечкиот живот нема цена!Сподели го ова:

Слични објави