Еве на кои прилепски улици денес ќе има прекин во водоснабдувањето од 08 до 14 часот

Сподели го ова:
Водоснабдувањето на ден 11.01.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 255л/с, од кои 215л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: Гога Јанкулоски, Цане Кузманоски и Стеван Базерко.Сподели го ова:

Слични објави