ЧОВЕЧКИОТ ЖИВОТ НЕМА ЦЕНА: Да ја ублажиме животната судбина на овој млад човек преку Вашите донации

Сподели го ова:Овој млад човек по име Суарет Алишан има тумур на главата, а за понатамошно лекување му се потребни околу 4.000 еу. Да ја ублажиме животната судбина на овој млад човек, со тоа што ќе донираме на долунаведените броеви, со надеж за негово што побрзо оздравување, бидејќи ЧОВЕЧКИОТ ЖИВОТ НЕМА ЦЕНА!Сподели го ова:

Слични објави