Еве на кои места денес во Прилеп ќе има прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот

Сподели го ова:
Водоснабдувањето на ден 16.12.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 255л/с, од кои 210л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с сопствени извори.Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Октомвриска
– Гога Димитриоски
– Димче Антулески
– н.м. КадиноСподели го ова:

Слични објави