Еве какво време не очекува за велигденските празници

Сподели го ова:Веќе од утре – 11.04.2023 година ќе имаме стабилизација на времето која што и овој пат, навистина кратко ќе трае. Имено, од вторник ќе имаме пролетни температури кои ќе се движат од 15 до 22 степени.

Меѓутоа за Велигден, врз основа на моменталните прогнози (ако нема промени во нумеричките модели) повторно ќе имаме пониски температури и врнежливо време кое ќе преовладува за велигденските празници.

За подетална временска прогноза, следете ги следните наши објави во наредните денови!

повторно не очекува врнежливо време и со пониски температури на воздухот. Сепак промени во нумеричките модели се сеуште можни. Детална и официјална анализа за тоа какво време ќе имаме за Велигден следува во текот на новата седмица која е пред нас.Сподели го ова:

Слични објави