(фото) ГЕСТ ЗА ПОЧИТ: Секој заслужува внимание за 8-ми март

Сподели го ова:По повод денешниот празник меѓународниот ден на жената – 8 Март, односно денот кога се одбележува борбата на жените за економска, политичка и социјална рамноправност со мажите, прилепскиот градоначалник Борче Јовчески направи гест за почит!

Во знак на таа борба и рамноправност на сите жени, беше и неговиот гест за кој доволно говори фотографијата која следува во прилог. Секој заслужува внимание за 8-ми март, нели?Сподели го ова:

Слични објави