ЕВЕ КАКОВ ЌЕ БИДЕ РАСПОРЕДОТ НА БОГОСЛУЖБИТЕ ВО ХРАМОТ “СВ.БЛАГОВЕШТЕНИЕ” ЗА ВРЕМЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ

Сподели го ова:


Стара црква-Прилеп која е најголемиот христијански прилепски храм, како и секоја година така и оваа, достојно и со голема христијанска радост како што доликува, се подготвува за прославување на најголемиот христијански празник “Велигден”. Во прилог, погледнете го распоредот на богослужбите во овој црковен храм за време на велигденски празници:

Сподели го ова:

Слични објави