| | |

Ламбе Алабаковски со своите песни ќе “пали – гаси” и во Австралија

Сподели го ова:Пејачот Ламбе Алабаковски ќе има голема музичка турнеја во Австралија, а оваа вест ја потврди и самиот тој споделувајќи рекламен плакат на неговиот Facebook профил. Очигледно е дека во песните на Алабаковски ќе уживаат и “нашинците” од Австралија.

Турнејата е официјално закажана за месец април, наредната 2024 година.Сподели го ова:

Слични објави