ДОНИРАЈТЕ ОД СРЦЕ ЗА ДА ЛЕОНИД СЕ ВРАТИ ВО УЧИЛИШНИТЕ КЛУПИ

Сподели го ова:На моја иницијатива, во текот на следната недела ќе се организираат хуманитарни настани во училиштата и детските градинки, на кои дечињата и родителите ќе можат да дадат свој придонес и поддршка за лекувањето на Леонид. Апелирам до сите граѓани да ја дадат својата поддршка со повик на еден од телефонските броеви 143118 за Телеком и 143500 за А1, или пак банкарската жиро сметка – 210-7000006805-91.“ – истакна Тимчо Муцунски.Сподели го ова:

Слични објави