Директорката Котева: Се гордеам што нашето училиште сигурно чекори во процесите на унапредување на квалитетот на наставата и учењето

Сподели го ова:
Гоце Делчев e големиот македонски револуционер кој што е роден точно на денешен ден, 4 февруари 1872 година во Кукуш. Имено, како што нагласивме во претходните наши објави, денеска прославуваме цели 150 години од раѓањето на Гоце Делчев, а имено денеска по повод 150 години од раѓањето на нашиот најголем револуционер имаше свечена програма во ООУ Гоце Делчев-Прилеп. Пред присутните најпрвин се обрати директорката Снежана Котева  која што истакна : „ Во оваа пригодна можност морам да нагласам дека се гордеам што нашето училиште сигурно чекори во процесите на унапредување на квалитетот на наставата и учењето имајки во предвид дека, во современото општество  кое се карактеризира со брзи промени во сите области, воспитно-образовниот процес  е поттикнувач на општествениот развој“. Имено Котева е новата Директорка во ова ООУ, и самата таа поседува голем број на интелектуални и менаџерски способности кои што доста успешно ги применува при менаџирањето на ООУ Гоце Делчев-Прилеп.Сподели го ова:

Слични објави