Денеска три прилепски улици ќе имаат прекин во водоснабдувањето заради навремена санација на дефекти

Сподели го ова:Водоснабдувањето на ден 17.06.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 290л/с, од кои 240л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 50л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Партизански Одреди
– Александар Македонски
– Круме ЈаскоскиСподели го ова:

Слични објави