|

(фото) Божја манастирска убавина

Сподели го ова:Колку се убави и богати со природна убавина православните манастири низ цела наша Македонија. Еден од нив, е Манастирот во Зрзе кој што високо сјае – речиси до облаците, и сведочи за Божјата убавина.

Токму од овој манастир, ни доаѓа и оваа фотографија на која се гледа манастирскиот двор во манастирот во с.Зрзе. Божјата манастирска убавина нема цена -нели?Сподели го ова:

Слични објави