Денеска прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на шест прилепски улици

Сподели го ова:


Водоснабдувањето на ден 30.11.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 248л/с, од кои 218л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 30л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Трајко Тарцан
– Точила К3 – Б
– Блага Ружето
– Борка Спиркоски
– Стеван Базерко
– н.м. Горно Садово

Сподели го ова:

Слични објави