“Del Posto” е претворен во вистинска романтична бајка по повод празникот на љубовта и виното

Сподели го ова:Денеска, 14 февруари слават оние “пијани” од љубов, како и оние “опиени” од вино. По повод празникот на виното и љубовта, “Del Posto” е претворен во вистинска романтична бајка.

Како што знаете, Del Posot е местото каде ќе ги пробате вкусните несекојдневни оброци од кујните низ целиот свет. За вкусните оброци, се грижи професионален куварски тим, кој има посетено многу курсеви и семинари за здрава и свежа храна. Се што прават е направено со многу љубов и грижа, за да Вие уживате и се чувствувате прекрасно и посебно – во нивниот ресторан.

Се гледаме во Del Posto!Сподели го ова:

Слични објави