ДА ПОМОГНЕМЕ! СЕ РАБОТИ ЗА ДЕТЕ! Итно се потребни донации за малиот Оливер кој за 20 дена треба да замине во Турција

Сподели го ова:Итно се потребни финансиски средства за малиот Оливер Миразов, кој има невролошки проблем. Имено, за 20 дена е закажан термин за лекување во Турција, меѓутоа засега недостасуваат уште 15 илјади евра од севкупната сума која изнесува 24 илјади евра.

Да се помогнеме!

А1: 143-502

ТЕЛЕКОМ: 143-125

БРОЈ НА СМЕТКА: 240137360852831 – УНИ БАНКА, МАЈКА НАДА МИРОЗОВАСподели го ова:

Слични објави