УБАВА ВЕСТ! Пронајден е прилепчанецот по кој трагаше речиси цел Прилеп

Сподели го ова:Денеска, на социјалните мрежи граѓаните од градот под Марковите Кули ги потресе веста дека е исчезнат еден наш драг сограѓанин. Врз основа на тоа, на социјалните мрежи постојано се ширеше апел за негово пронаоѓање.

Меѓутоа, после неколкучаса наша прилепчанка на социјалните мрежи соопшти дека личноста е пронајдена.

И покрај се, овој денешен немил настан заврши со среќен крај!Сподели го ова:

Слични објави