Да не беше Градоначалникот Никола Најдовски, учениците и понатаму ќе учеа во застарено училиште-ПОГЛЕДНЕТЕ!!!

Сподели го ова:Можно е да е слика од внатре

Да не беше Градоначалникот Најдовски, учениците во Општина Демир Хисар и понатаму ќе учеа во несоодветни услови за изведување на училишна настава, најверојатно и затоа Најдовски победи на последните локални избори во Општина Демир Хисар, бидејќи граѓаните од оваа општина имаа и сеуште имаат голема доверба во овој човек кој што градот преку своите проекти веќе го враќа на врати на вистинскиот пат. Моментално се отпочнува со реконструкција на дел од училиштето ООУ Браќа Миладиновци” во оваа општина. По тој повод градоначалникот Никола Најдовски истакна: “Отпочната е комплетна реконструкција на училница и ходник, со промена на плафони и обработка на ѕидови и под, во ООУ “Браќа Миладиновци”.Инвестициите во образованието се наша примарна цел”-истакна Градоначалникот на Општина Демир Хисар Никола Најдовски.

Можно е да е слика од 1 лице и внатре

Можно е да е слика од внатре
Нема опис за фотографијата.
Нема опис за фотографијата.


Сподели го ова:

Слични објави