ДА ДОНИРАМЕ ЗА ЕЛЕНА! Моментално е во природна кома – а за лекување во Турција потребни се 50.000 евра

Сподели го ова:На 23 години Eлена Маџова се пресели во Словенија со желба за подобар живот. По само 2 месеци таа доживеа тежок мозочен удар. После оперативниот зафат во Љубљана, таа сега е во природна кома веќе неколку месеци. Лекувањето треба да го продолжи во Турција за што се потребни 50.00 евра, парични средства кои семејството не може само да ги обезбеди.

Ајде сите заедно да и помогнеме на Елена, преку уплата на следниве сметки:Сподели го ова:

Слични објави