Цели 30 години успешно постоење на Т.А. Бран-Прилеп

Сподели го ова:
ТА-“Бран” е најатрактивната туристичка агенција во нашата земја, а токму оваа година најдобрата туристичка агенција слави 30 години успешно постоење, а нормално сето тоа подразбира и 30 години задоволни патници. Оваа туристичка агенција постои уште од далечната 1992 година,а уште од самиот па се до ден денес, на своите патници им нуди вистински, сигурен квалитет. На почетокот, започнуваат со само еден вработен, за да сега имаат околу петнаесет вработени, при што сето ова е доказ дека самите тие се на вистинскиот пат, а и како не би биле кога 30 години успешно постојат на туристичкиот пазар. За нивниот квалитет зборуваат нивните патници, кои постојано се задоволни од нивната понуда и нивната услуга. Одлуката за отворање на оваа агенција започнува уште во 90-тите години, и од тогаш започнува нивната успешна приказна, приказна која успешно трае цели 30 години. Зад оваа туристичка агенција стои добро организирана екипа, предводена од г-динот Бранко Карески. Т.А. Бран-Прилеп, е туристичката агенција која што секогаш се труди нивните вработени да бидат високо стручни во областа на туризмот, а исто така самите тие имаат и професионални возачи кои ги поседуваат сите лиценци. Т.А. Бран поседува и лиценца “А” и лиценца “Б”. Што значи сето ова?? Сето ова значи дека  Агенцијата со лиценца “А” има вработени кои познаваат меѓународни јазици, а воедно на истата, како резултат на тоа што ги исполнува сите услови, и се дава дозвола освен на домашен, да работи и на меѓународен туристички пазар. Врз основа на тоа што оваа туристичка агенција има конкурентски квалитетни туристички услуги, и врз основа на тоа што самите тие поседуваат квалитетен обучен и образован тим кој што работи во нивната туристичка агенција, самите тие заслужено се вбројуваат во редот на најдобрите туристички агенции со лиценца “А”. Воедно располагаат со високо квалитетни туристички автобуси кои ги задоволуваат барањата на нивните клиенти, кои што како резултат на нивната одлична услуга, секогаш повторно одново ја одбираат оваа агенција кога патуваат на некое следно патување. Како високо квалитетна туристичка агенција имаат сопствени автобуси, и секогаш пред се, самите тие работат за задоволството на клиентите, и никогаш не сакаат нивните клиенти да бидат извисени во однос на тоа што е договорено со самите нив како туристичка агенција. Во денешни услови комодитетот на авионите е полош и од автобусите, бидејќи овие современи автобуси кои ги има ТА-Бран нудат и поголем комодитет и удобност од евтините авионски летови. Како што знаеме сите во нашата земја, Т.А. Бран нуди секаков вид на туристички аранжмани, буквално баш се. Последниве години се подигна културата кај граѓаните, при што речиси секогаш од страна на граѓаните во оваа агенција има барање за викенд патување во нашата земја, па како резултат на тоа за да оваа најдобра туристичка агенција им излезе во пресрет на овие т.н. викенд барања, спроведуваат туристички викенд понуди за своите патници. Без разлика дали станува збор за виекнд патување, летовање или зимовање, од Т.А Бран постојано креираат нови аранжмани, уникатни аранжмани кои не ги прават останатите туристички агенции. Нивната туристичка агенција е доста универзална, бидејќи тие сакаат сите да се задоволни и да ја испочитуваат секоја желба на нивните патници и клиенти. Ако сеуште се немате одлучено каде да заминете ова лето, или каде да ги поминете велигденските и првомајските празници, тогаш дојдете во најдобрата Туристичка Агенција “Бран” која што се наоѓа во населба Точила во Прилеп, или контактирајте ги на телефон 071/ 906 – 407 и 048/ 411 – 188. А зошто во Бран?? Бидејќи како што знаете и сами, тие имаат најбогата туристичка понуда за било кој период во годината, и нудат туристички аранжмани по најприфатливи и најниски цени на пазарот, а за возрат на тоа нудат високо квалитетна туристичка услуга, каква што не нуди никој друг на туристичкиот пазар во нашата земја.

30 години Бран ги исполнува Вашите соништа за посета на незаборавни дестинации

30 години Бран ги вкрстува патиштата и Ви ги доближува континентите

30 години верни на нивните клиентиСподели го ова:

Слични објави