Важна информација за учениците од второ одделение

Сподели го ова:Ако се остварат најавите на Министерот за образование и наука Јетон Шаќири, на почетокот на второто полугодие учениците од второ одделение ќе ги добијат учебниците по општетство и математика. Колку е ова вистина, и дали целосно ќе се реализира – останува да видиме.

Министерот Шаќири го најави и новиот Закон за учебници, а дали ваквиот закон носи придобовски за македонското образование, сега за сега, останува “знак прашалник”.Сподели го ова:

Слични објави