|

БОЖИЌЕН КОНЦЕРТ ВО ОФИЦЕРСКИОТ ДОМ-БИТОЛА

Сподели го ова:
По повод големиот христијански празник Божиќ, во организација на Општина Битола, вечерва во Офицерскиот дом во Битола, се одржа Божиќен концерт. Присутните имаа можност да го проследат настапот на Машкиот хор „Свети Нектариј Битолски“ и Женскиот хор „Света Макрина“.Сподели го ова:

Слични објави