Aпел за донации: Да помогнеме да се изгради продавницата за свеќи во црквата св. Петка во нас. Точила

Сподели го ова:























Црковниот храм св. Петка во нас. Точила упати апел за донации до верниците.

Имено, потребни се парични средства за да се изгради продавницата за свеќи во дворот на црковниот храм, а сите кои се во можност донациите можат да ги уплатат на следната жиро сметка која следи во прилог на оваа објава:



Сподели го ова:

Слични објави