АИРЛИЈА: Ќе се намали и цената на зејтинот

Сподели го ова:

„Три големи производители најавија дека ќе имаат цени пониски од 100 денари за литар масло за јадење. Продолжуваме со другите производи“, рече Бектеши.

Исто така Бектеши им порача и на млекарите самоиницијативно да ги спуштат цените, пред владата да донесе таква одлука.

Big plastic bottle of olive oil in the hand of the buyer at the grocery store


Сподели го ова:

Слични објави